EHSSHIELD

ehsshield.com

ehsshield.dk

Ehsshield er et dansk firma med to hjemmesider

Ehsshield.com

Ehsshield.dk

Vi er eneste godkendte hjælpemiddelforhandler indenfor strålebeskyttelse i DK og EU

Vi er eneste danske firma, der producerer vores eget strålebeskyttende tøj

Vi har et kæmpe varesortiment

Vi har samlet verdens bedste produkter indenfor strålebeskyttelse

Om Virksomheden

Det hele startede for nogle år siden, da jeg begyndte at udvikle symptomer fra Wi-Fi-routere og andre trådløse teknologier.

Gennem årene har jeg talt med mange mennesker, der oplever udfordringer og problemer med trådløse teknologier. Mange oplever alvorlige symptomer fra at være i nærheden af ​​Wi-Fi, mobiltelefoner, smartmålere, mobilmaster (master) og andre EMF-kilder (elektromagnetiske felter). Jeg har studeret feltet, hvad videnskaben siger om EMF, især mikrobølgers måder at skade den menneskelige krop på.

Nu glæder jeg mig til at bringe den viden i spil og udvikle interessante produkter.

Hvor kommer navnet Ehsshield fra?

Ehsshield indeholder to navne nemlig EHS og shield.

EHS er et almindeligt brugt navn for mikrobølgesyge. Det står for Electro Hyper Sensibility. EHS/mikrobølgesyge er en tilstand baseret på “eksponering for radiofrekvenser”.

Skjold betyder en afskærmende beskyttelse. Når mikrobølger og andre radiofrekvenser rammer metal, vil det blive kastet tilbage, helt eller delvist afhængig af afskærmningsevnen. På den måde er metal et skjold mod mobiltelefonstråling og andre radiofrekvenser. Jo tykkere metal, jo højere afskærmningsevne.

Godkendt hjælpemiddelforhandler

Eastin.

European Assistive Technology Information Network. Hjælpemidler til handicappede og handicappede i Europa. Ehsshield er en ny leverandør på Eastin.

Hjælpemiddelbasen

Ehsshield sælger hjælpemidler til handicappede og handicappede. Ehsshield er ny leverandør på hjemmesiden "Hjælpemiddeldata Danmark"; på dansk hedder den "Hjælpemiddelbasen".

Hjælpemidler på Hjælpemiddelbasen (HMI):

Let´s dream of a tomorrow where our health and all living can be protected. In a world filled with microwaves, let´s shield our loved ones!

Ehsshield

Ehsshield CVR nr. 39889730​

Følg os på Facebook for nyheder og kuponkoder